EEN KLEIN BEDRIJF 

DAT GROOT IS IN VAKMANSCHAP

EEN KLEIN BEDRIJF 

DAT GROOT IS IN VAKMANSCHAP

Nieuwbouw, verbouw en renovatie rondom Uden

Van der Wijst Bouwbedrijf gaat voor kwaliteit en onderscheidt zich in traditioneel vakwerk. Bij ons bouwbedrijf vertalen we uw wensen in een concreet bouwplan waarbij we ideeën ombouwen naar mogelijkheden. Dat kan de bouw van een nieuw huis zijn, maar ook het vervangen van een dak of het plaatsen van een dakkapel. Hebben we meer mankracht nodig, dan huren we betrouwbare zzp’ers in. Zo is de klus sneller geklaard en kunt u op korte termijn weer genieten van al het moois dat uw woning te bieden heeft. 

Ik wil een vakman voor mijn project
Nieuwbouw projecten

Nieuwbouw

Een nieuw huis vanaf de grond opbouwen. Niet alleen leuk voor ons aangezien het iedere keer weer een uitdaging is, maar ook erg leuk voor u. Bij de bouw van een nieuw huis heeft u namelijk de touwtjes in handen over de ontwerpplannen van uw droomhuis. We kunnen niet alleen particulieren helpen met de bouw van een huis, we hebben ook ervaring met grotere zakelijke bouwprojecten. Wilt u weten wat Van der Wijst Bouwbedrijf voor u of uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. U kunt ons telefonisch bereiken op 06 - 20 36 70 41, een mailtje sturen of het contactformulier invullen met uw vraag. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Verbouwingen en projecten

Verbouwingen

Denkt u erover de keuken te verbouwen of werkelijkheid te maken van de plannen voor een nieuwe badkamer? Van der Wijst Bouwbedrijf verbouwt woningen en kantoorpanden in de regio Uden tot in de puntjes. Met een verbouwing, aan- of uitbouw creëert u meer ruimte. De bouw van bijvoorbeeld een dakkapel zorgt ook voor een waardevermeerdering van uw woning of pand. Weinig moeite, meer ruimte en dus een groots effect. Wanneer u verbouwplannen heeft, neemt u contact op met hét bouwbedrijf uit de regio Uden, Gemert en Veghel.

Vraag direct een gratis offerte aan
Renovatie projecten

Renovaties

Renovaties zijn niet alleen nodig bij verouderde of monumentale panden. Ieder pand heeft baat bij kleine of grotere opknapklussen. Een nieuw badkamer of keuken doet wonderen voor uw woongenot. Maar soms is een opknapbeurt van het exterieur ook al een hele verbetering. Zo ziet een woning of kantoorpand er onderhouden uit en draagt het bij aan de waarde van het pand. Van der Wijst Bouwbedrijf vervangt bijvoorbeeld boeiboorden en daken in de regio Uden. Daarnaast nemen we ook monumentale panden onder handen. Hoe groot of klein de klus ook is, voor particulier of zakelijk: wij regelen het voor u! 

Utiliteitsbouw

Ook voor de nieuwbouw of verbouwing van uw winkel/bedrijfs/kantoorpand bent u bij ons op het juiste adres. Of het nu het plaatsen van een aantal scheidingswanden is, een kleine verbouwing of aanpassing of een totale metamorfose of nieuwbouw, wij gaan met u voor het beste resultaat. Vandaag de dag zijn we zeer inventief in het bedenken van nieuwe oplossingen voor leegstaande bedrijfspanden. Het creëren van flexibele werkplekken en het combineren van verschillende disciplines in een gebouw is aan de orde van de dag. Bedrijfspanden waar een smeltkroes van ondernemers ontstaat. Wij maken er graag samen met u iets moois van!

Vraag naar de mogelijkheden
Veranda's en carports

Veranda's

Onder een veranda of overkapping is het langer warm dan in de open tuin en hoeft u niet alles naar binnen te verplaatsen maar kunt u gewoon lekker buiten blijven zitten. Of wilt u uw auto of caravan afschermen tegen de elementen? De kosten van een veranda of carport hoeven daarbij niet hoog te zijn. Het blijft echter altijd een investering. Meer weten? Vraag dan een offerte aan bij Van der Wijst Bouwbedrijf.

Tuinhuizen  

Waar laat u tuinspullen, speelgoed van kinderen en tuinmeubilair? Wanneer u hier geen of weinig plek voor heeft, biedt een tuinhuis of schuurtje uitkomst. Maar ook voor fantasievolle kinderspeelhuisjes kunt u bij ons terecht! Met de zomer voor de deur nog snel een houten huisje in de tuin laten bouwen door onze vakmannen? Van der Wijst Bouwbedrijf uit Odiliapeel regelt het snel!

Contact met Van der Wijst Bouwbedrijf

Wilt u weten wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. U kunt ons telefonisch bereiken op 06 - 20 36 70 41, een mailtje sturen of het contactformulier invullen met uw vraag. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Van der Wijst Bouwbedrijf
Koolmeesstraat 22 
5409 AE Odiliapeel

KvK: 17128903

Privacy Verklaring

Contactgegevens

T: 06 - 20 36 70 41

@: info@wijstbouw.nl

Van der Wijst Bouwbedrijf: bouwbedrijf voor regio Uden, Gemert en Veghel. Ons werkgebied bevat alle gemeenten in de driehoek Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen.