Een klein bedrijf
dat groot is in vakmanschap
Een klein bedrijf
dat groot is in vakmanschap

Nieuwbouw, verbouw en renovatie met Van der Wijst Bouwbedrijf

Van der Wijst gaat voor kwaliteit en onderscheidt zich in traditioneel vakwerk. Bij ons bouwbedrijf vertalen we uw wensen in een concreet bouwplan waarbij we ideeën ombouwen naar mogelijkheden. Dat kan de bouw van een nieuw huis zijn, maar ook het vervangen van een dak of het plaatsen van een dakkapel. Het kan zijn dat we voor bepaalde klussen meer mankracht nodig hebben. In dit geval huren we betrouwbare zzp’ers in. Zo is de klus sneller geklaard en kunt u op korte termijn weer genieten van al het moois dat uw woning te bieden heeft.
Een klein bedrijf
dat groot is in vakmanschap
Een klein bedrijf
dat groot is in vakmanschap

Nieuwbouw, verbouw en renovatie met Van der Wijst Bouwbedrijf

Van der Wijst Bouwbedrijf gaat voor kwaliteit en onderscheidt zich in traditioneel vakwerk. Bij ons bouwbedrijf vertalen we uw wensen in een concreet bouwplan waarbij we ideeën ombouwen naar mogelijkheden. Dat kan de bouw van een nieuw huis zijn, maar ook het vervangen van een dak of het plaatsen van een dakkapel.

Het kan zijn dat we voor bepaalde klussen meer mankracht nodig hebben. In dit geval huren we betrouwbare zzp’ers in. Zo is de klus sneller geklaard en kunt u op korte termijn weer genieten van al het moois dat uw woning te bieden heeft.

nieuwbouw

Nieuwbouw

Een nieuw huis vanaf de grond opbouwen. Niet alleen leuk voor ons aangezien het iedere keer weer een uitdaging is, maar ook erg leuk voor u. Bij de bouw van een nieuw huis heeft u namelijk de touwtjes in handen over de ontwerpplannen van uw droomhuis. We kunnen niet alleen particulieren helpen met de bouw van het huis. We hebben ook ervaring met grotere bouwprojecten. Bel 06-20367041 voor meer informatie of neem contact op middels het contactformulier.

Verbouw

Verbouw

Denkt u erover de keuken te verbouwen of werkelijkheid te maken van de plannen voor een nieuwe badkamer? Van der Wijst Bouwbedrijf verbouwt ook woningen en kantoorpanden. Met een verbouwing, aan- of uitbouw creëert u meer ruimte. Door de bouw van een dakkapel bijvoorbeeld. Weinig moeite, meer ruimte en dus een groots effect. Wanneer u verbouwplannen heeft, neemt u contact op met ons bouwbedrijf uit regio Uden, Gemert en Veghel.

 
renovatie

Renovatie

Renovaties zijn niet alleen nodig bij monumentale panden. Ieder pand heeft baat bij kleine en grotere opknapklussen. Zo ziet een woning of kantoorpand er onderhouden uit en draagt het bij aan de waarde van het pand. Ons bouwbedrijf voor regio Uden vervangt bijvoorbeeld boeiboorden en daken. Daarnaast nemen we ook monumentale panden onder handen. Hoe groot of klein de klus ook is, voor particulier of zakelijk: we regelen het. 

over van der wijst

Veranda

Onder een veranda is het langer warm dan in de open tuin. Met een veranda hoeft u niet alles naar binnen te verplaatsen, maar kunt u gewoon lekker buiten blijven zitten. De kosten van een veranda hoeven daarbij niet hoog te zijn, hoewel het uiteraard altijd een investering blijft. Maar wel een investering waar u veel plezier aan zult beleven. Wilt u met een veranda uitbouwen in bijvoorbeeld Uden of Gemert? Vraag dan een offerte aan bij Van der Wijst Bouwbedrijf.

tuinhuis

Tuinhuis

Waar laat u tuinspullen, speelgoed van kinderen en tuinmeubilair? Wanneer u hier geen of weinig plek voor heeft, biedt een tuinhuis uitkomst. Met de zomer voor de deur nog snel een houten huisje in de tuin laten bouwen door vakmannen? Ons bouwbedrijf uit regio Uden regelt het snel!